Re: [ecasound] Problem with ecasound on CentOS 5.2, x86_64

From: Kai Vehmanen <kvehmanen@email-addr-hidden>
Date: Thu Mar 19 2009 - 22:47:26 EET


On Tue, 17 Feb 2009, MHR wrote:

[mp3 output not working]
>>> (eca-engine) WARNING: An output object has raised an error! Possible
>>> causes: Out
>>> ... of disk space, permission denied, unable to launch external
>>> applications needed in ... processing, etc.
>> Try running lame manually. If that fails, it should help you to track down the
>> problem.
> Works fine.

this might be redundant, but did you try with the same exact params
ecasound uses to launch lame. You can see these by running ecasound with
'-d' option. The default is:

cat fooin.raw |lame -b 128 -s 44.1 -x -S - fooout.mp3

... (with 44.1 matching the selected sampling rate) ... does that work?
I checked the lame changelog though, and all the options are still valid,
so it definitely should work on your machine.

Btw, one common odd error is that when you run ecasound from scripts, PATH
might not be set correctly (ecasound can't find the 'lame' binary). But I
guess this doesn't apply to your case.

Apps built with the Adobe(R) Flex(R) framework and Flex Builder(TM) are
powering Web 2.0 with engaging, cross-platform capabilities. Quickly and
easily build your RIAs with Flex Builder, the Eclipse(TM)based development
software that enables intelligent coding and step-through debugging.
Download the free 60 day trial.
Ecasound-list mailing list
Received on Fri Mar 20 00:05:40 2009

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Fri Mar 20 2009 - 00:05:40 EET