[ecasound] ecasound fades with lot of files

From: Enzo <jdespatis@email-addr-hidden>
Date: Tue Jan 22 2008 - 20:44:16 EET

Hi I need to create an audio track by adding some .wav files at some points of this track For example insert the file 10.wav at the 5.275 sec from the beginning, insert the file 1.wav at the 7.151 sec from the beginning etc... All is ok with ewf files, here is my command: ecasound \ -a:1 -i:/tmp/1087985/1.ewf -ea:100 \ -a:2 -i:/tmp/1087985/2.ewf -ea:100 \ -a:3 -i:/tmp/1087985/3.ewf -ea:100 \ -t 81.526 \ -a:all -o /tmp/1087985/output.wav with 1.ewf: source = /home/enzo/projects/lacartoonerie/capture/resources/voices/10.wav offset = 5.275 start-position = 0.005 2.ewf: source = /home/enzo/projects/lacartoonerie/capture/resources/fx/all/11.wav offset = 5.275 3.ewf: source = /home/enzo/projects/lacartoonerie/capture/resources/voices/1.wav offset = 7.151 start-position = 0.005 All is ok, BUT if I add other ewf with the same logic to insert some sounds in the audio track, around 40 sounds, well then the output wav has a very very low volume In fact the more i insert sounds, the more the volume is low Any idea ? _____________________________________________________________________________ Ne gardez plus qu'une seule adresse mail ! Copiez vos mails vers Yahoo! Mail http://mail.yahoo.fr

This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2008.

Ecasound-list mailing list
Received on Wed Jan 23 04:15:18 2008

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Wed Jan 23 2008 - 04:15:19 EET