[ecasound] BUG report

From: kkk.csie90 <kkk.csie90@email-addr-hidden>
Date: Mon Mar 27 2006 - 14:20:55 EEST

hi~ I am Chen, the user of ecasound. I find one BUG.
When I use
y
-ge:open-threshold-%, close-thold-%,volume-mode
Threshold gate. Initially gate is closed. It is opened when volume goes over 'othreshold' percent. After this, if volume drops below 'cthold' percent, gate is closed and won't be opened again. If 'value_mode' is 'rms', average RMS volume is used. Otherwise peak average is used. When closed, passing audio buffers are trucated to zero length.
                                                        z
If I set threshold 5%, and my input is a mute sound file, then the linux will crash.
I think it maybe can't find the start point, and dead lock.
Please check if this is a BUG.
Thank you.

                                                                                                                                        Yu-Ting Chen

-------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by xPML, a groundbreaking scripting language
that extends applications into web and mobile media. Attend the live webcast
and join the prime developer group breaking into this new coding territory!
http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=110944&bid=241720&dat=121642
_______________________________________________
Ecasound-list mailing list
Ecasound-list@email-addr-hidden
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/ecasound-list
Received on Tue Mar 28 04:15:06 2006

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Tue Mar 28 2006 - 04:15:07 EEST