[ecasound] iam rewind

From: <hardware@email-addr-hidden>
Date: Tue Feb 14 2006 - 18:53:30 EET

Dear Ecasound People,

I have experienced some unexpected behavior in ecasound's interactive

Typing stop and then start does not resume playing at the same playing at
the same place. It starts playing about 4 seconds later than where it was

Also, perhaps for related reasons, typing rewind 0 while it is playing
actually forwards the playback by about 4 seconds.

Also, typing ai-wave-edit causes a segfault after the expected error
        sh: ecawave: command not found
The error is expected. The segfault is not.

Also, ecasound-iam(1) explicitly says, "Note! All input object names are
required to be unique" but does not enforce this. ai-list will list the
same file twice. I can see from /proc/<PID>/fd/ that ecasound has one
file descriptor for each item in the ai-list, even if that means having
two file descriptors for the same file. I can see reasons for doing this,
but it is confusing because it contradicts the documentation.

Version: ecasound v2.4.4 compiled from source in default configuration
OS: Linux 2.6.15 on x86
libc: GNU C Library stable release version 2.3.5

thanks, -kurt

This SF.net email is sponsored by: Splunk Inc. Do you grep through log files
for problems? Stop! Download the new AJAX search engine that makes
searching your log files as easy as surfing the web. DOWNLOAD SPLUNK!
Ecasound-list mailing list
Received on Tue Feb 14 20:15:04 2006

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Tue Feb 14 2006 - 20:15:04 EET