[ecasound] jack and ao-remove

From: Pedro Antonio Fructuoso Merino <pfructuoso@email-addr-hidden>
Date: Wed Aug 10 2005 - 11:14:45 EEST

hi again,
I`m starting to think that I`m making wrong something...
I`ve made the next commands in this order:
(with jack enabled o disabled)
    $ecasound -i Song.mp3 -o jack -c
> ao-index-select 1
> ao-remove
    Segmentation Fault

The prompt message is:
    $ ecasound -i Song.mp3 -o jack -c
    * ecasound v2.4.2 (C) 1997-2005 Kai Vehmanen and others
    - [ Session created ]
    - [ Chainsetup created (cmdline) ]
    ecasound ('h' for help)> ao-index-select 1
    ecasound ('h' for help)> ao-remove
    (eca-control-objects) Removing selected audio output "jack_auto" from
    ... selected chains.
    Violación de segmento (Segmentation Fault)
I have made the same test with c++ and a eca-control-interface. The
source code is atached. The prompt message is:
    $ echo $ECASOUND
$ ./ecidoc_example
    (ecasoundc_sa) Error='read() error', cmd='ao-remove' last_error=''
cmd_cnt=7 last_cnt=6.
    * Message from libecasoundc:
    * Connection to the processing engine was lost. Check that ecasound
    * is correctly installed. Also make sure that ecasound is either
    * in some directory listed in PATH, or the environment variable
    * ECASOUND' contains the path to a working ecasound executable.

I've tested it with other outputs (arts, for example) and i haven`t had
any problem. Another one with the same problem? is this a bug?

SF.Net email is Sponsored by the Better Software Conference & EXPO
September 19-22, 2005 * San Francisco, CA * Development Lifecycle Practices
Agile & Plan-Driven Development * Managing Projects & Teams * Testing & QA
Security * Process Improvement & Measurement * http://www.sqe.com/bsce5sf
Ecasound-list mailing list
Received on Wed Aug 10 12:15:04 2005

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Wed Aug 10 2005 - 12:15:05 EEST