Re: [ecasound] more problems

New Message Reply Date view Thread view Subject view Author view Other groups

Subject: Re: [ecasound] more problems
From: Jeremy Hall (jhall@uu.net )
Date: Fri Nov 19 1999 - 18:19:50 EET


ok.

I think I have enough cpu power to run ecasound_debug. I'll continue
testing with that and report errors.

_J

Kai Vehmanen said:
> On Thu, 18 Nov 1999, Jeremy Hall wrote:
>
> > ecasound ('h' for help)> cop-status
> [...]
> > Chain "default":
> > 1. Bandreject filter: [1] center-freq 1000.00, [2] width 1000.00
> > 2. Bandpass filter: [1] center-freq 1000.00, [2] width 1000.00
> [...]
> > ecasound ('h' for help)> cop-remove 1
>
> Ok, here you remove the first filter.
>
> > ecasound ('h' for help)> c-remove 2
>
> Here's an error. 'c-remove' removes all selected chains ('2'
> is ignored). As your "default" chain is selected, it is removed.
> And as there are no chains left, chainsetup is not valid anymore.
>
> > (eca-controller) Warning! This operation requires that chainsetup is
> > disconnected. Temporarily disconnecting...
>
> Now when automatically reconnecting, it didn't check whether
> chainsetup is still valid. Fixed this. Btw; If you try this with
> 'ecasound_debug', you get a failed assertation.
>
> --
> Kai Vehmanen <kaiv@wakkanet.fi> -------- CS, University of Turku, Finland
> . http://www.wakkanet.fi/ecasound/ - linux audio processing
> . http://www.wakkanet.fi/sculpscape/ - ambient-idm-rock-... mp3/ra/wav
> . http://www.wakkanet.fi/kerttulin_listat/ - music&movies (in Finnish)
>
>


New Message Reply Date view Thread view Subject view Author view Other groups

This archive was generated by hypermail 2a24 : Fri Nov 19 1999 - 18:21:09 EET