[ecasound] 1.6.3D6: problems with -ev effect

New Message Reply Date view Thread view Subject view Author view Other groups

Subject: [ecasound] 1.6.3D6: problems with -ev effect
From: Jeremy Hall (jhall@uu.net )
Date: Thu Nov 18 1999 - 21:49:52 EET


Hello,

A core was generated when I tried to use the ev effect. What is up with
this?

ecasound ('h' for help)> c-unmute
ecasound ('h' for help)> c-select 2
(eca-controller) Selected chains: 2.
ecasound ('h' for help)> c-mute
ecasound ('h' for help)> c-select 1
(eca-controller) Selected chains: 1.
ecasound ('h' for help)> -ev
(eca-controller) Warning! This operation requires that chainsetup is
disconnected. Temporarily disconnecting...
- [ Controller/Processing stopped ]
----------------------------------------
(eca-controller) Disconnecting chainsetup: "command-line-setup".
- [ Closing chainsetup "command-line-setup" ]
------------------------------
(eca-chainsetup) Closing audio device/file "/tmp/in.raw".
(eca-chainsetup) Closing audio device/file "/tmp/in-peppy.raw".
(eca-chainsetup) Closing audio device/file "/tmp/out-peppy.raw".
- [ Chainsetup/Adding chain operator "Volume-analyze" ]
--------------------
Setting parameters:
(eca-chainsetup) Opening "/tmp/in.raw" for reading.
(audio-io) Format s16_le, channels 2, srate 44100.
(eca-chainsetup) Opening "/tmp/in-peppy.raw" for reading.
(audio-io) Format s16_le, channels 2, srate 44100.
(eca-chainsetup) Opening "/tmp/out-peppy.raw" for reading and writing.
(audio-io) Format s16_le, channels 2, srate 44100.
(eca-controller) Connected cchainsetup: "command-line-setup".
- [ Controller/Processing started ]
----------------------------------------
(eca-controller) Can't start processing: couldn't start engine.
ecasound ('h' for help)> Segmentation fault (core dumped)
[jhall@Peppy jhall]$

I did not edit the makefile and force -g, maybe I will go do that. :-(

not sure if this will be useful for you.

(gdb) core core
Core was generated by `ecasound -a:1 -i /tmp/in.raw -a:2 -i
/tmp/in-peppy.raw -a:all -o /tmp/out-peppy'.
Program terminated with signal 11, Segmentation fault.
#0 0x40311db4 in ?? ()
(gdb) file /usr/local/bin/ecasound
Reading symbols from /usr/local/bin/ecasound...(no debugging symbols
found)...
done.
(gdb) bt
#0 0x40311db4 in ?? () from /lib/libc.so.6
#1 0x805b8eb in COMMAND_LINE::has ()
#2 0x805b8c1 in COMMAND_LINE::has ()
#3 0x804fcd6 in COMMAND_LINE::has ()
#4 0x804fdd5 in COMMAND_LINE::has ()
#5 0x804fded in COMMAND_LINE::has ()
#6 0x804faec in COMMAND_LINE::has ()
#7 0x804e88a in strcpy ()
#8 0x804ca4d in strcpy ()
#9 0x402851eb in ?? () from /lib/libc.so.6
(gdb)


New Message Reply Date view Thread view Subject view Author view Other groups

This archive was generated by hypermail 2a24 : Thu Nov 18 1999 - 21:51:12 EET